12 interviews with patients on sick leave due to exhaustion disorder - Alsén, Sara (University of Gothenburg, 2022)
12 interviews with patients on sick leave due to exhaustion syndrome. Experiences of falling ill and supporting components in rehabilitation.

Part of the PROMISE study (“Person-centred eHealth for treatment and rehabilitation of common mental disorders"), an open randomized controlled trial (RCT) evaluating the effects of a person-centred eHealth intervention (interactive digital platform and telephone support) for patients on sick leave for CMDs.

Transcribed unannotated raw text from semi-structured interviews.
The interview questions are available in the documentation file.
The interview data is in .docx format and is also available as PDF/A.
I stands for Intervjuare (Interviewer) and D for Deltagare (Participant).

12 st intervjuer med personer sjukskrivna för utmattningssyndrom och deras upplevelse av stöd när de drabbats av utmattningssyndrom.

En del i PROMISE-projektet ("Personcentrerad eHälsa för behandling och rehabilitering av vanliga psykiska sjukdomar"), en öppen randomiserad kontrollerad studie (RCT) som utvärderar effekterna av en personcentrerad eHälsa-intervention (interaktiv digital plattform och telefonstöd) för patienter som är sjukskrivna för CMDs.

Transkriberade råtexter från semistrukturerade intervjuer.
Intervjufrågorna finns i dokumentationsfilen (engelsk översättning).
Intervjufilerna är i .docx-format och finns också som PDF/A.
I står för Intervjuare och D för Deltagare.
12 individuella intervjuer med personer som blivit sjukskrivna för utmattningsyndrom
Intervjuer PROMISE
Keywords: Health Services; Hälso- och sjukvård; Environment and Public Health; Miljö och folkhälsa; Mental Disorders; Psykiska störningar; Environment; Miljö; Health Care Facilities, Manpower, and Services; Hälso- och sjukvårdsinrättningar, arbetskraft och tjänster; Health Facilities; Hälso- och sjukvårdsinrättningar; Psychological Phenomena; Psykologiska fenomen; Utmattningssyndrom; Utmattningssyndrom (Fördjupningskod); Burnout, Psychological; Utbrändhet; Medical and Health Sciences; Medicin och hälsovetenskap; Public health; Folkhälsa