Domestic laundering behaviours in Sweden - Klint, Erik; Peters, Gregory; Johansson, Lars-Olof (Chalmers University of Technology, 2024)
Data concerning Swedish domestic laundering behaviours. Includes SPSS-files from two larger surveys, in addition to transcripts from four chat interviews. All data and metadata is written in swedish.

Tvättbeteende hos svenska hushåll (med fokus på smutstvätt). Data innehåller spss-filer från två större enkätstudier, samt transkriptioner från fyra chattintervjuer. Samtliga data och metadata är på svenska.
Tvättbeteende i Sverige
Keywords: consumer culture; konsumtionskultur; consumer behaviour; konsumentbeteende; consumer habits; konsumtionsvanor; behavioural psychology; beteendepsykologi; Laundry; Smutstvätt; Housing; Bostäder; Family life and marriage; Familjeliv och äktenskap; PSYCHOLOGY; PSYKOLOGI; Psychology (Excluding Applied Psychology); Psykologi (exklusive tillämpad psykologi); Sociology (Excluding Social Work, Social Anthropology, Demography and Criminology); Sociologi (exklusive socialt arbete, socialantropologi, demografi och kriminologi); Other Social Sciences not elsewhere specified; Övrig annan samhällsvetenskap