Neurofilament Light as a biomarker for neurotoxicity after isolated limb perfusion - a prospective feasibility trial - Corderfeldt Keiller, Anna (University of Gothenburg, 2024)
Explorative feasibility trial where patients scheduled for isolated limb perfusion were included. Blood samples were taken and a physiotherapist examined the patients pre- and post surgery for evaluation of nerve damage post isolated limb perfusion.

Dataset contents:
Measurements, blood samples, health status.

Explorativ feasability-studie där patienter som genomgår isolerad hyperterm perfusion har inkluderats och blodprov har tagits och utvärdering av fysioterapeut har gjorts för att undersöka perifer nervskada efter isolerad hyperterm perfusion.

Innehåll:
Mätuppgifter, svar på blodprov, hälsostatus.
Neurofilament Light som biomarkör för neurotoxicitet efter isolerad hyperterm perfusion - en prospektiv genomförbarhetsstudie
Keywords: Neoplasms; Tumörer; Biomarkers; Biomarkörer; Extremities; Extremiteter; Nervous System; Nervsystem; Chemotherapy, Cancer, Regional Perfusion; Cancerkemoterapi, regional perfusion; Skin Neoplasms; Hudtumörer; Neurofilament Proteins; Neurofilamentproteiner; Neurotoxicity Syndromes; Toxiska nervskador; Sarcoma, Myeloid; Sarkom, myeloisk; Myeloid sarcoma; Myelosarkom; Kontrollundersökning efter behandling för malignt melanom i huden; Kontrollundersökning efter behandling för malignt melanom i huden (Fördjupningskod); Specific diseases, disorders and medical conditions; Specifika sjukdomar, störningar och medicinska tillstånd; Physiology and Anatomy; Fysiologi och anatomi; Cancer and Oncology; Cancer och onkologi