Compilation of 14C-dated trapping pits in 2020 - Hennius, Andreas (Uppsala University, 2022)
Compilation of 14C-dated trap pits in archaeological investigations.

The dataset was originally published in DiVA and moved to SND in 2024.

Sammanställning av 14C-daterade fångstgropar vid arkeologiska undersökningar.

Datasetet har ursprungligen publicerats i DiVA och flyttades över till SND 2024.
Sammanställning av 14C-daterade fångstgropar 2020
Keywords: Archaeology; Arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Scientific analysis; Scientific analysis