Databas: Adaptiva, effektiva och legitima förvaltningsystem? En inventering av aktuell kunskap om viltförvaltningen i Norden - Nilsson, Jens (Luleå University of Technology, 2023)
Database for the wildlife research project 'Adaptiva, effektiva och legitima förvaltningsystem?En inventering av aktuell kunskap om viltförvaltningen i Norden', funded by the Swedish Environmental Protection Agency (Naturvårdsverket).

Excel file

The dataset was originally published in DiVA and moved to SND in 2024.

Database for the wildlife research project 'Adaptiva, effektiva och legitima förvaltningsystem?En inventering av aktuell kunskap om viltförvaltningen i Norden', funded by the Swedish Environmental Protection Agency (Naturvårdsverket).

Excel file

Datasetet har ursprungligen publicerats i DiVA och flyttades över till SND 2024.
Databas: Adaptiva, effektiva och legitima förvaltningsystem? En inventering av aktuell kunskap om viltförvaltningen i Norden
Keywords: administration of agriculture and forestry; jord- och skogsbruksförvaltning; game management; viltvård; financiers; finansiärer; environmental administration; miljöförvaltning; game stocks; viltbestånd; good governance; god förvaltning; administrative policy; förvaltningspolitik; Political Science; Statsvetenskap; Fish and Wildlife Management; Vilt- och fiskeförvaltning