Ecological connectivity for wetlands in Norrbotten County (Sweden) - Englund, Oskar (Mid Sweden University, 2024)
The dataset consists of a GeoTIFF (raster) file indicating the structural ecological connectivity between high conservation value wetlands in Norrbotten county (Sweden).

Raster values 1-10 indicate the relative contribution to structural ecological connectivity for each 10 m cell
across Norrbotten County (Sweden). The higher value, the stronger contribution to connectivity.

For more information, see the documentation.

Datasetet består av en GeoTIFF (raster) som indikerar den strukturella ekologiska konnektiviteten mellan våtmarker med höga naturvärden i Norrbottens län.

Rastervärden 1–10 indikerar det relativa bidraget till strukturell ekologisk konnektivitet för varje 10 m cell i Norrbottens län. Ju högre värde, desto starkare bidrag till konnektiviteten.

För mer information, se dokumentationen.
Ekologisk konnektivitet för våtmarker i Norrbottens län
Keywords: landscape connectivity; wetland ecology; Habitats and biotopes; Naturtyper och biotoper; environmental modelling; Environmental Sciences; Miljövetenskap; Ecology; Ekologi; Environmental Sciences and Nature Conservation; Miljö- och naturvårdsvetenskap; Environment; Miljö