Survey data on elite athletes: Sport psychology variables such as sport contingent self-esteem, competitive anxiety and burnout - Funke, Anna; Gustafsson, Henrik (Malmö University, 2026)
Survey data on elite athletes: Sport psychology variables such as sport contingent self-esteem, competitive anxiety and burnout

Data från enkät gjord på elitidrottare: Idrottspsykologiska variabler såsom idrottsrelaterad prestationsbaserad självkänsla, prestationsångest och stress/utmattningssymtom
Data från enkät gjord på elitidrottare: Idrottspsykologiska variabler såsom idrottsrelaterad prestationsbaserad självkänsla, prestationsångest och stress/utmattningssymtom
Keywords: SPORTSPERSONS; IDROTTARE; Psychology, Sports; Idrottspsykologi; Elites and leadership; Eliter och ledarskap; Leisure, tourism and sport; Fritid, turism och sport; PSYCHOLOGY; PSYKOLOGI; Sport and Fitness Sciences; Idrottsvetenskap och fitness; Psychology; Psykologi