U22005 Intergenerational transmission of life expectancy - Demographic Data Base (DDB), Centre for Demographic and Ageing Research (CEDAR) (Umeå University, 2023)
Utredare och systemutvecklare vid CEDAR, avdelningen för Demografiska databasen, har arbetat med att sammanställa data från databasen POPUM för att möjliggöra forskning om intergenerationell överföring av hälsa och förväntad livslängd under 1800-talet.
Keywords: POPUM; Hälsa; Förväntad livslängd; 1800-tal; Demographic data; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Health Sciences; Hälsovetenskap