Folkbiblioteksbladet - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Annual volumes 1904–1908 of the Folkbiblioteksbladet journal

Folkbiblioteksbladet utgavs 1903–1911 av Folkbildningsförbundet och Föreningen
för folkbibliotek och läsestugor. Denna resurs innehåller de fem årgångarna
1904–1908, digitiserade av Projekt Runeberg.
Folkbiblioteksbladet
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); 1900s; journals; corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik