KBs digitaliserade SOU:er (1922–1996) - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Statens offentliga utredningar (SOU) i digitaliserat format från Kungliga biblioteket. Samlingen är inte komplett.
KBs digitaliserade SOU:er (1922–1996)
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik