Laws of 1734 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Materialet utgörs av balkarna i själva lagtexten, förordet samt domarreglerna. Materialet är inskrivet för hand och korrekturläst, men en del fel finns fortfarande kvar.
1734 års lag
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik