Svensk Tidskrift - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
27 annual volumes of the conservative journal Svensk Tidskrift, from 1891 to 1940

Resursen innehåller årgångarna 1891, 1911–1913, 1915–1932, 1936–1940. De har digitiserats av Projekt Runeberg.
Svensk Tidskrift
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); 1800s; 1910s; 1920s; 1930s; journals; corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik