rd-mot - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Motioner från riksdagens ledamöter
Riksdagens öppna data: Motion
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik