Finland Swedish: Svenskbygden 2010–2011 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Part of the Finland Swedish language bank over Swedish in Finland today and yesterday

Korpusen är del av språkbanken för finlandssvenska inom projektet Svenskan i Finland – i dag och i går. Läs mer hos Svenska litteratursällskapet i Finland
Svenskbygden är Svenska Folkskolans Vänners medlemstidning. Tidskriften innehåller artiklar som berör allt från utbildning och aktuella samhällsfrågor till kultur och litteratur. Tidskriften grundades 1922 och utkommer med fem nummer om året.
Finlandssvenska: Svenskbygden 2010–2011
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik