Finland Swedish: Jakobstads tidning 1999 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Part of the Finland Swedish language bank over Swedish in Finland today and yesterday

Korpusen är del av språkbanken för finlandssvenska inom projektet Svenskan i Finland – i dag och i går. Läs mer hos Svenska litteratursällskapet i Finland
Jakobstads Tidning var en lokal dagstidning i Österbotten som gavs ut under perioden 1898–2008. Tidningen fusionerades med Österbottningen 2008 och den nya tidningen fick namnet Österbottens Tidning.
Finlandssvenska: Jakobstads tidning 1999
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik