Finland Swedish: JFT 2000–2013 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Part of the Finland Swedish language bank over Swedish in Finland today and yesterday

Korpusen är del av språkbanken för finlandssvenska inom projektet Svenskan i Finland – i dag och i går. Läs mer hos Svenska litteratursällskapet i Finland
JFT publiceras av Juridiska Föreningen i Finland r.f. Tidskriften är Nordens äldsta utkommande rättsvetenskapliga tidskrift, grundad 1865. JFT utkommer med sex nummer per år.
Finlandssvenska: JFT 2000–2013
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik