Nyord - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2025)
Alla nyord från den första nyordslistan 1986-2024, utgivna av Språkrådet (Isof) och från 2013 i samarbete med Språktidningen.

Alla nyord från den första nyordslistan 1986-2024, utgivna av Språkrådet (Isof) och från 2013 i samarbete med Språktidningen.
Nyord
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); lexicon; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik