rd-frsrdg - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Framställningar och redogörelser från organ som utsetts av riksdagen
Riksdagens öppna data: Framställning/redogörelse
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik