Finland Swedish: Meddelanden från Åbo Akademi 2002–2010 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Part of the Finland Swedish language bank over Swedish in Finland today and yesterday

Korpusen är del av språkbanken för finlandssvenska inom projektet Svenskan i Finland – i dag och i går. Läs mer hos Svenska litteratursällskapet i Finland
Meddelanden från Åbo Akademi är Åbo Akademis vetenskapliga tidning för extern och intern information. Tidskriften utkommer med nio nummer per år. Artiklarna som finns Korp är skrivna av redaktörerna Peter Sandström och Michael Karlsson.
Finlandssvenska: Meddelanden från Åbo Akademi 2002–2010
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik