Norstedts novels (1999) - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
A collection of 23 novels issued by Norstedts publishing house in 1999

Norstedtsromaner innehåller 23 romaner utgivna år 1999.

Andhé, Stefan - Oj vilka loja lejon
Brundtland, Gro Harlem - Dramatiska år : 1986-1996
Claeson, Stewe - Stämma i havet : bidrag till allmänna köldläran
Connelly, Michael - Svart eko
Drakulic, Slavenka - Som om jag inte vore där
Edelfeldt, Inger - Det hemliga namnet
Ehnmark, Anders - Minnets hemlighet : en bok om Erik Gustaf Geijer
Francis, Clare - Mörk passion
Greer, Germaine - Kvinnan i sin helhet
Guterson, David - Öster om bergen
Hasselmark, Nils-Åke - Vindarna kring Arholma
James, Erica - Kärlek eller förnuft
Larsen, Michael - Ormen i Sydney
Lindgren, Torgny - I brokiga blads vatten
McBain, Ed - Den vindögda björnen
Mosley, Walter - En liten gul hund
Márky, Ildikó - Första kontingenten
Odensten, Per - En lampa som gör mörker
Schulze, Ingo - Simple storys
Swartz, Richard - Ett hus i Istrien
Valdés, Zoé - Jag skänkte dig mitt liv
Wassmo, Herbjørg - Karnas arv
Wolfe, Tom - En riktig man
Norstedtsromaner (1999)
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik