rd-skfr - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Skriftliga frågor från ledamöterna till regeringen och svaren på dessa
Riksdagens öppna data: Skriftliga frågor
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik