Finland Swedish: Östra Nyland 2012–2013 - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Part of the Finland Swedish language bank over Swedish in Finland today and yesterday

Korpusen är del av språkbanken för finlandssvenska inom projektet Svenskan i Finland – i dag och i går. Läs mer hos Svenska litteratursällskapet i Finland
Östra Nyland är en regional svenskspråkig dagstidning i Östra Nyland. Tidningen grundades 1881 och utkommer tre dagar i veckan.
Finlandssvenska: Östra Nyland 2012–2013
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik