Fornsvenska textbankens material: Nysvenska bibelböcker - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Fornsvenska textbanken är ett projekt som digitaliserar fornsvenska texter och gör dem tillgängliga över webben. Projektet leds av Lars-Olof Delsing vid Lunds universitet.
Fornsvenska textbankens material: Nysvenska bibelböcker
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik