Diverse tidningar - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Fourteen annual volumes of eight different periodicals (1810–1933) digitized by Project Runeberg

Tidskrifterna har digitiserats av Projekt Runeberg.

Titel
Årgång

Brand
1905

De ungas tidning
1933

Det Nya Sverige
1907, 1908, 1910

Elegant
1810

Hvar 8 dag
1901/02, 1907/08, 1908/09, 1913/14, 1914/15 *

Nyare Conversations-Bladet
1827

Sundsvalls tidning
1888

Varia
1904

Årgångarna för Hvar 8 dag löper från oktober ett år till september året därpå. Datumattributen i datan är något missvisande, särskilt för årgången 1913/1914, som är uppmärkt med date="1915" datefrom="19150101" dateto="19151231".
Diverse tidningar
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); 1800s; 1900s; 1910s; 1930s; journals; corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik