Röntgen- och ytskiktsundersökning av Buddhaskulpturer från Röhsska museet - XRF data set - Thuresson, Kaj (Swedish National Heritage Board, 2023)
Analysis of metal thread and colours on textile, with µXRF ARTAX 800.
Keywords: XRF; Buddha; Asian sculpture; History and Archaeology; Historia och arkeologi