Phytobenthos and zoobenthos in Örserumsviken 2000-2009 - Tobiasson, Stefan (Linnaeus University, 2021)
Biological data from costal water generated in Västervik, Kalmar County, Sweden.
The database consists of 15 tables. The data was generated from biological sampling in Örserumsviken and two reference areas.

Biologiska data från kostvatten som genereras i Västervik, Kalmar län, Sverige.
Databasen består av 15 tabeller. Uppgifterna genererades från biologisk provtagning i Örserumsviken och två referensområden.
Phytobenthos och zoobenthos i Örserumsviken 2000-2009
Keywords: coastal management; Zoobenthos; Zoobenthos; Biodiversity; Biodiversitet; Phytobenthos; Phytobenthos; Plants and animals; Växter och djur; Biological Systematics; Biologisk systematik; Biota; Biologi och ekologi; Oceans; Kust och hav; Environment; Miljö