Accessibility and reuse of research data - a study of the attitudes among professors and graduate students, 2009 - Swedish National Data Service (University of Gothenburg, 2009)
A survey conducted by SND regarding researchers' attitudes towards open access to and reuse of research data.

Studie utförd av SND gällande inställning till deponering och sekundäranvändning av data bland forskare och doktorander.
Tillgänglighet och återanvändning av forskningsdata - en studie av inställningen bland professorer och doktorander, 2009
Keywords: RESEARCH; FORSKNING; DATA; DATA; RESEARCH WORKERS; FORSKARE; RESEARCH WORK; FORSKNINGSARBETE; RESEARCH FINANCE; FORSKNINGSFINANSIERING; Higher and further education; Gymnasial och högre utbildning; Social Sciences; Samhällsvetenskap