GIS-material for the archaeological project: Bike- and walkway around RAÄ 286 in Malmskogen - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst har utfört en arkeologisk förundersökning kring RAÄ 286:1, en boplats med osäker avgränsning, inom fastigheten Malmskogen 10:1 vid Tallboda, Rystads socken, Linköpings kommun. Anledningen är att Linköpings kommun planerar att dra gång- och cykelväg norr, väster och söder om RAÄ 286:1. Undersökningen utfördes i form av sökschaktsgrävning i juni 2006. Vid undersökningen påträffades inga fynd eller anläggningar av arkeologiskt intresse.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska förundersökningen var att avgränsa fornlämningsområdet RAÄ 286:1 i söder samt att undersöka förekomst av fornlämning strax norr om RAÄ 286:1, där gång- och cykelvägar ska anläggas. Vid eventuellt påträffande av anläggningar var syftet också att undersöka och om möjligt datera och placera den i förhållande till övriga anläggningar inom RAÄ 286.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Gång- och cykelväg kring RAÄ 286 i Malmskogen
Keywords: Bronze Age; bronsålder; Iron Age; järnålder; HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive