GIS-material for the archaeological project: Bike- and walkway by the Solberga burial ground - Foot and cycle path by the Solberga burial ground - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst har i april 2008 utfört en arkeologisk utredning i form av sökschakt inför anläggandet av en gång- och cykelväg mellan Mjölby och Sya. Inga fornlämningar framkom vid utredningen.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med utredningen var att klargöra förekomsten av eventuella fornlämningar inom GC-vägområdet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Gång- och cykelväg vid Solbergagravfältet
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi