GIS-material for the archaeological project: By abandoned fields in Lambohov - Local plan - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Lambohov ligger i utkanten av ett av Östergötlands fornlämningsrikaste områden. Flera arkeologiska utgrävningar av såväl gravar som boplatslämningar, från tidig stenålder till järnålder, har utförts i eller i anslutning till området. Den aktuella undersökningen visade spår av en boplats i form av ett stolphål och sotfläckar. Anläggningarna är få och störda av schaktningsarbeten. På ett impediment i områdets sydöstra del registrerades fossil åkermark och röjningsrösen.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med utredningen var att konstatera om exploateringsområdet innehöll fornlämningar eller ej.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Intill fossila åkrar i Lambohov - Detaljplan?
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive