GIS-material for the archaeological project: A Bronze Age hearth by cup marks in Hageby - Preliminary investigation preceding retail store - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst genomförde i april-maj 2003 en förundersökning inför planerad detaljhandel i Hageby, Norrköping. Inom det berörda området finns en skålgropsförekomst, RAÄ 30. Vid förundersökningen upptäcktes en härd strax söder om skålgropsförekomsten. Härden daterades till övergången äldre/yngre bronsålder. I övrigt hittades inga anläggningar eller fynd inom exploateringsområdet.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med förundersökningen var att bedöma art, intensitet och utbredning av fornlämningar i anslutning till fornlämningen RAÄ 30, att peka ut fornlämningsfria ytor samt att dokumentera, typbestämma och ev. datera anläggningar och fynd.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: En bronsåldershärd intill skålgropar i Hageby - Inför planerad detaljhandel
Keywords: Early Bronze Age; äldre bronsålder; Late Bronze Age; yngre bronsålder; HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive