GIS-material for the archaeological project: New busway between Ånestad and Rambodal close to the burial ground RAÄ 5 - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Norrköpings kommun planerar en bussgata mellan Ånestad och Rambodal. Strax väster om bussgatan ligger gravfältet RAÄ 5. Med anledning av närheten till gravfältet samt det topografiskt lämpliga boplatsläget utförde UV Öst en förundersökning längs den planerade sträckningen. Vid undersökningen påträffades två bitar slagen kvarts men i övrigt inga anläggningar eller fynd.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med förundersökningen var att bedöma art, intensitet och utbredning av fornlämningar i anslutning till det tidigare registrerade gravfältet, att peka ut fornlämningsfria ytor samt att dokumentera och om möjligt datera anläggningar och fynd.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Ny bussgata mellan Ånestad och Rambodal nära gravfältet RAÄ 5
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive