GIS-material for the archaeological project: Mjällerum 1:83 and 1:84 - Extension of building for conversion business - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum genomförde 2003-09-02 en arkeologisk utredning etapp 1 vid Mjällerum 1:83 och 1:84, Kisa socken, Kinda kommun. Utredningen föranleddes av planerad utbyggnad för konverteringsverksamhet. Inom utredningsområdet var tidigare inga fornlämningar kända. Inga tidigare okända lämningar och inga nya platser där dolda lämningar kunde tänkas vara belägna påträffades.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med utredningen var att konstatera om fornlämningar skulle beröras vid en eventuell exploatering inom området.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Mjällerum 1:83 och 1:84 - Utbyggnad för konverteringsverksamhet
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive