GIS-material for the archaeological project: Sättuna-Säby - Survey preceding a development plan - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum har utfört en arkeologisk utredning etapp 1 inom Sättuna-Säbyområdet direkt norr om Linköping, då en områdesplan skall upprättas för Sättuna 14:1 m fl och Säby 1:11 m fl. Sammanlagt var utredningsområdet ca 325 hektar stort. Vid utredningsarbetet framkom 48 nya forn- och kulturlämningar. Tre av de befintliga RAÄ-numren har reviderats avseende beskrivning. Utöver dessa forn- och kulturlämningar har två områden med objekt registrerats.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska utredningen var att ge en bild av de kända forn- och kulturlämningarnas karaktär och belägenhet, påvisa sedan tidigare ej kända forn- och kulturlämningar samt redovisa presumtiva lägen för fornlämningar inom utredningsområdet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Sättuna-Säby - Inför en områdesplan
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive