GIS-material for the archaeological project: Settlement remains west of Lilla Ullevi medieval village site - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2012)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Med anledning av planer på byggande av ett storbutikscentrum inom kvarteret Glaskulan i Linköping utförde Riksantikvarieämbetet UV Öst en arkeologisk förundersökning av aktuellt område. Boplatslämningar och kulturlager påträffades och undersöktes. Dessa daterades huvudsakligen till yngre järnålder/tidig medeltid samt till äldre järnålder.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Förundersökningens syfte var att bedöma fornlämningens karaktär och ålder. Undersökningen utfördes med anledning av planer på nybyggnation inom kvarteret Glaskulan i Linköping.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Boplatslämningar väster om Lilla Ullevi bytomt
Keywords: Early Medieval; tidig medeltid; Middle Ages; medeltid; Early Iron Age; äldre järnålder; Late Iron Age; yngre järnålder; Iron Age; järnålder; HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi; Fieldwork archive; Fieldwork archive